Design – Sitgetans http://sitgetans.com Sitges Famous Residents & Info Thu, 17 Sep 2015 21:31:15 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.7.2 http://sitgetans.com/wp-content/uploads/2016/04/sitgesfav.gif Design – Sitgetans http://sitgetans.com 32 32 Design http://sitgetans.com/design/design/ Wed, 09 Jan 2013 14:17:47 +0000 http://sitgetans.com/?p=361 Manuel Mota

Pronovias bridal label’s Creative Director

Created Doutzen Kroes’ bridal gown in 2010
Launched three collections a year
Exclusive collections with Valentino Sposa

Manuel Mota

]]>
Joan Soler-Jové: Cartoonist & Painter http://sitgetans.com/design/joan-soler-jove-cartoonist-painter/ Tue, 29 Jul 2014 09:26:01 +0000 http://sitgetans.com/?p=434 Sitges homage to the artist Joan Soler-Jové

With other figures from the world of culture, art and music

  • Resident in Sitges for more than 20 years (and Mallorca)
  • The subject of poems by Mary Frederick
  • Plaque added to Sitges Artist Square (plaça dels Artistes)
  • Born in Barcelona in ​​1934
  • Member of the Catalan Royal Academy of Fine Arts of San Jorge
  • Passion for the Circus
  • Especially Charlie Rivel, a legendary Spanish circus clown
  • Humanity and sensitivity embodied through his drawings (seen here)
  • https://www.facebook.com/joan.solerjove

Joan Soler-Jové Cartoonist & Painter

http://www.sitges.cat/jsp/noticies/detall.jsp?id=32690308

L’Ajuntament de Sitges reconeix la tasca de l’artista, que resideix a Sitges des de fa més de 20 anys, amb una placa a la plaça dels Artistes.

L’Ajuntament de Sitges ha homenatjat a Joan Soler-Jové, el passat divendres, a la plaça dels Artistes, amb una placa amb el seu nom, que comparteix espai amb altres personalitats del món de la cultura, l’art i la música. Joan Soler-Jové (Barcelona, 1934) és dibuixant i pintor, membre de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi i en la seva trajectòria destaca la seva passió pel circ i els pallssos, en especial per la figura de Charlie Rivel.

L’acte es va iniciar amb un espectacle de titelles a càrrec de La tija, dirigida per Josep Milan. El rerefons de l’espectacle eren els poemes de Marià de Frederic, dedicats a Charlie Rivel, un personatge mític del món del circ que Soler-Jové ha retratat al llarg de la seva trajectòria. Tot Seguit el president del Cercle Artístic, Carles Arola, va recordar la trajectòria de l’artista homenatjat, que ha viscut entre Mallorca i Sitges, on resideix des de fa més de 20 anys.

La regidora de Cultura, Mireia Rossell, i el crític d’art, Josep Maria Cadena, van elogiar l’humanitat de l’artista i la seva sensibilitat plasmada a través dels seus dibuixos. Joan Soler-Jové va dedicar la seva placa a tots els que l’han acompanyat en el seu viatge artístic, especialment al seu pare.

L’obra de Joan Soler-Jové es es pot veure a la Galeria d’art Àgora 3, amb una selecció de diferents obres de les seves etapes.

]]>